2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

2012, lapkritis, naujas rezgalas

Nebaigiau nei liemenės, nei megztinio. Pastarojo dar nė pasimatuoti negaliu, nes iki apatinio stulpelio liko visai nedaug, bet vis kokių kliūčių atsiranda. Pavyzdžiui, nauji rezgalai. Pasiilgau spalvų....


2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Lapkritis, 2012

Vėlgi, gali būti, kad tai bus vienintelis įrašas šį mėnesį :) C'est la vie.

Nusipirkau Androido programėlę "Raglanify". Ir pašėlau. Užsimaniau megzti, apsiskaičiavau suvedžiau apskaičiavimui megztuką, bet neapsiskaičavau siūlų. Vietoj megztinio gavosi liemenė. Bet graži, tinkanti liemenė, nuregzta per savaitę, žinoma, iš storesnių siūlų. Jau pažadėjau ją padovanoti, nufotografuoti dar nefotografavau, mano telefone fotoaparatas prastas. Nebent nuosavam snukučiui fotografuoti :)

Jau pradėjau kitą megztuką, planuose dar kokie 100. Kaip visada. Ir dar siūlus perkalioju beprotiškais kiekiais. Istorija kartojasi. Kažkur mėtosi nemaži kiekiai šiaip medžiagėlių, siuvinėjimo medžiagų, siuvinėjimo siūlų, ir visokių kitokių gerų dalykų. O namie rankdarbiavimui patogių sąlygų nėra.

Staltiesė taip pat juda. Po kelias servetėles per savaitę.

O šiaip laiko nėra. Darbe chebra žaidžia žaidimus tokius, kad nėra aišku, ar kitais metais turėsiu darbą. Nepaisant to, apsikrovusi visokiom darbinėm nesąmonėm iki ausų. Kartais net pagalvoji, blyn, nepriimtų, rasčiau ką veikti. Bet tuo pat metu baisu. Ir bandai ieškoti alternatyvų iš anksto. O tai reiškia tik dar daugiau darbo... Taip ir sukūsti žmogus :P 15 kg pamečiau.