2011 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Rugpjūčio pabaiga

Taigi, siuvinėjimas "užlūžo" visiškai. Laiko dar šiek tiek liko, tai bandysiu susitarti, kad galbūt galėtų apvalų pasportą išpjauti ir patį rėmą pagaminti anksčiau nei nunešiu gatavą. Nes manau kad spėsiu, bet...

Žodžiu, keičiu gyvenamąją vietą. Kas iš to išeis - bus matyt. Kol kas sukasi galvoje visokios servetėlės... Bet turint galvoj, kad vėl prisiieškojau papildomų darbų, ir poreikis generuoti daugiau pajamų didėja, smalsu, kas iš to gausis. Nors, tenka pripažinti, kad norint kokybiškai dirbti, tenka ir kokybiškai ilsėtis. Kadangi televizoriaus žiūrėti nemėgstu, ieškosiu kitokių pramogų.

2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

2011, trečioji rugpjūčio savaitė

Hm... Turiu prisipažinti, kad jau nė nežinau, ar laimingai baigsis tas paveikslo siuvinėjimas ar nelabai. Šią savaitę "neturėjau ūpo". Kažkiek padirbėjau, bet, žinoma, per mažai. Bet nepergyvenu, tuo pačiu stengiuosi apie vestuves nebegalvoti.
Užtat pabaigiau kitą darbą, kuriam ypatingos skubos nereikėjo, bet jis buvo "paprastesnis". Juk daug smagiau megzti nei siuvinėti belaukiant, kol žodynas užsikraus, ar ne?
Štai.

3
skraiste
Skraistę reikėjo užbaigti naudojant kažkokį superstrech bind-off. Nesupratau, negražiai gavosi, užbaigiau tradiciškai. Liko išplauti ir ištempti. O laiko iki žiemos dar soooočiai. Neskubu, taip sakant...

2011 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Rugpjūčio antroji savaitė, 2011

Stipriai padirbėjau. Gaila, kad negaliu toliau visiškai atsiduoti apsėdimui, kiti darbai šnibždasi tarpusavyje, labai pasipiktinę, o jei normaliai šnekant - kad ir kaip norėčiau vien tik siuvinėti, spaudžia jau iš visų pusių susiimti ir dirbti daug visokių kitokių darbų. Kai kuriuos pati užkūriau. Ir kada aš išmoksiu?!!!!

O už palaikymą ačiū, Lina. Ir toliau taip ;)
Gal jau mažiau baiminuosi, kad nespėsiu, bet visgi, tai tik šiek tiek daugiau nei pusė. Liko trys savaitės.
Sesė klausia - tai kiek kryžiukų liko?
Sakau - 7000. Ji vėl klausia, - o tai čia kiek? Pasiūliau paskaičiuoti: vienas, du, trys... :D

Ok, štai ir jis, fotografavau ryte, apšvietimas nekoks, spalvos kitos :D Nuotraukos redagavimui neturiu laiko, nes jau vėluoju... O vėliau - jau geriau pasiuvinėt.


2

2011 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

Rugpjūčio pirmoji savaitė, 2011


Na, atostogų liepos mėnesį vis dėlto turėjau. Vieną savaitę, o paskui pratingėjau dar vieną :D Bet nėr kur dėtis, darbas darbą veja, o jei neveja, susirandu ką nors, kad galėčiau zysti ir skųstis, kokia aš nelaiminga. Bet šį kartą tarp darbų yra ir rankdarbių...

Taigi, liepos pradžioje apsilankė pas mus pusesserė su savo jaunikiu ir pakvietė į vestuves. Pasiūliau išsiuvinėti paveiksliuką :D Tai ir siuvinėju... Turiu dar mėnesį, per kurį būtinai turiu pabaigti. Reikia palaikymo!