2009 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Ha ha ha

Žodžiu, viskas labai juokinga.
Ką norėčiau išmokti - tai būti pedantiška, kaip visos rimtos kūrėjos, randarbistės, kurios daug padaro. Nes pas jas viskas savo vietose. Kai pasižiūriu į savo lobyną - atrodo, vis kažko trūksta. Kai pradedu traukti - pasidaro baisu. Tvarkymasis baigiamas. Kai reikia ką nors surasti - nieko neturiu. Kai ką nors sumeistrauti - namuose sprogsta atominė bomba.
O juokingiausia tai, kad vos nusipirkusi fotoaparatą, sugebėjau pradanginti laidą. Taigi, net jei pagaučiau kokių gražių kadrų, neturiu galimybės įkelti. Tai nieko baisaus, nes vistiek neturiu ką įkelti, bet pabambėti galima, ar ne?
Aišku, visi organizuotų žmonių patarimai prasideda nuo paprastų dalykų: mesti lauk šiukšles :D dėti viską iš karto į vietą. O kur rasti tą vietą? Sunku būti šopoholikei. Nebent gyveni sandėlyje. Bet ir ten reikia palaikyti tvarką. Padėtis be išeities.
Bet aš vistiek rasiu tą laidą!

5 komentarai:

Skirmantė rašė...

o kompas be kortelių skaitytuvo? Jei taip, nereikėtų ieškoti laido. Aš jau antra diena nerandu vąšelio. Baigiu sofą išardyti...

Marija rašė...

Aš apie tai galvojau. Bandžiau kišti kortelę, tik ji per maža tam skaitytuvui buvo, tai dar spėjau su pincetu ją ištraukti, kol nesukišau iki galo :D Reikia dar kažką užsipirkti, kad galėčiau be baimės sukišti ten tą kortelę :D

Linutukas rašė...

:D :D :D jatau kaip man tai pazystama :) :) :), uzuojauta del to laido, sekmingos paieskos

Agnė rašė...

Na, aš pusantros dienos ieškojau telefono laido (atradau)... Bet šita situacija gerai pažįstama: koks nors siūlas, žirklės ar medžiaga būtinai pasislėps, kai jų prireiks. Vienintelė išeitis: padėti naminukui pieno, kad jis gražiai elgtųsi ir nejuokautų taip ;)

Varla rašė...

o taip situacija tikrai pazistama :)
as trys savaites ieskojau kliju...
taip ir neradau nusipirkau naujus :)