2010 m. lapkričio 22 d., pirmadienis

Ne ketvirtadienis, bet vis dar lapkritis

Kažkodėl laiką skaičiuoju savaitėmis. Ir kažkodėl vis rusena slapta viltis, kad va, kitą savaitę tikrai pailsėsiu. Viskas bus gerai, galėsiu tinginiauti, galėsiu rankdarbiauti, daryti viską ko širdis užsiges, o kita savaitė vistiek būna tokia pati kaip ši.

Bet, vis pakrapštau savo bloglines. Ir bekrapštydama užmačiau didelę beždžionę, padarytą iš nertų (?) pliažinių šlepečių :D Mano neracionalusis "aš" užsimanė nertų sandalų (flip-flopų). Mano racionalusis "aš" pakilo į kovą ir abu priėjo kompromisą, kad jei jau megzti, tai ne flip-flopus (žiemai!), o paprastas šliures. Paknisusi Ravelry radau šią nuorodą. Jei per šią savaitę nepabaigsiu, vadinasi, turėsiu dar vieną daiktą ardymui. T.y. trečią. O jei pavyks, gal pagaliau imsiuosi megzti kojines... O gal ir ne.

Norėčiau pasidalinti žiniomis apie šiuolaikines tekstilės galimybes. Apie "protingas" medžiagas turbūt jau esate girdėję, ar ne? Gal girdėjote ir tokias, kurios blokuoja telefonui siunčiamus signalus? Ir voila, štai ir išradimas "dėl tavęs išjungiau telefoną" Galima ir ašarą nubraukti pasimatymo metu. Koks pasiaukojimas būtų!

2 komentarai:

Lemurka rašė...

Ooo,net nusimegzt tapkes nusprendei:D As turiu jei nori savu labai paprasto mezgimo (ant 2 virbalu) slepeciu aprasyma,jei ka pparasyk man i maila,atskenuosiu,ten akys apskaiciuotos mano 38 kojai)ir susiut nedaug reik.

Marija rašė...

ačiū! kol kas vos susiradus pradėjau tas, kur nuorodoje, bet jei užveš, tai prisimegsiu, kad užtektų iki pensijos, nes siūlų likučių, ar šiaip kvailų siūlų pilna :)