2008 m. rugpjūčio 10 d., sekmadienis

CCN Sweet Treats

Prieš kiek laiko į kompiuterį įsidiegiau "Workrave" programėlę. Ji priverčia daryti pertraukas, ir per tas pertraukėles neleidžia naršyti kompiuterio. Tai buvo dilema, nes pertraukėlės pakankamai dažnos, bet tos dažnesnės pertraukėlės trunka pusę minutės, per mažai užpakaliui nuo kėdės atkelti. Todėl išsitraukiau neseniai pirktą rinkinuką. Tai tik viena nemažo paveiksliuko dalis, bet prisipažinsiu, aš jį pirkau dėl sagų. Man buvo smalsu kaip ten viskas atrodo ir "jaučiasi", kai dizaine numatomos konkrečios formos ir išvaizdos sagos.
Pabandžiau, man patiko, bet pilno rinkinio tikrai nepirksiu. Jei kam įdomu, kaip atrodo visas dizainerio sumanymas, pažvelkite čia. Kadangi didesni paveiksliukai man nepatinka, nusprendžiau apsieiti su tuo, ką jau turiu. Parinkau tamsesnę medžiagą, todėl teko keisti pačio užrašo spalvą.
Kitą savaitę nešiu rėminti. Turiu pripažinti, kad rezultatas man patinka. Bet tokio tipo paveikslais visų namų nukabinėti nenorėčiau. Neklauskite kodėl, nežinau.

9 komentarai:

Irma rašė...

Pirma sveikinu su blogo atidarymu.
Antra, Labai man patiko sis siuvinejimas (ir nuoroda to viso komplekto). Nebutinai turi reminti ir ant sienos kabinti. Pavyz. toks siuzetas labai tiktu kad "iremintum" su stiklu i serviravimo indekliuka (galiu foto atsiusti turiu panasiai padarius). vz, paimk medini indekliuka "food serving tray"(JAV tokiu yra, o LT?), nulakuok norima spalva, uzsisakyk kad stiklo gabala padarytu kad tilptu i pagrinda, ir siuvinejima istempk po stiklu. Aplink stikla apklijuok silikoniniais (skaidriais) klijais kad gerimai/maistas nesudrekintu siuvinejimo po stiklu...Bus praktiska ir labai grazu. Jei pageidauji daugiau info man parasyk.

Marija rašė...

Labai ačiū už komentarą.
Labai dėkoju už pasiūlymą :) Ir padėklus maistui LT galima rasti. Mintis puiki! Bet aš jau "patvarkiau" visą dizainą tik vienam elementui, ir paliksiu jį sesei. Kol kas savo namų neturiu, o šiuose labai mažai vietos, todėl labai didelė rizika, kad stiklinis padėklas nerastų saugios vietos...

Asta rašė...

oi kaip skaniai atrodo pyragėliai:)))

Vaida rašė...

O, jau buvau nužiūrėjus šitą paveiksliuką Flickr'e, o dabar ir blogą atradau :). Simpatiškas, nors aš gal irgi nekabinčiau, bet tokiem nedidukam visada galima vietos surasti.
Ir smagu vėl matyti siuvinėtą darbą ;). Kaip visad, atrandi kažką naujo ir įdomaus

Agnė rašė...

Labai gražus paveiksliukas. Sagos tikrai įdomios. O tokie mažyliai ir namus pagyvina, ir dovana šauni :)

Loreta rašė...

Šiuo metu CCN - mano mėgstamiausias dizainas:) O kitų pyragėlių nesiuvinėsi? Man labai patiko toks užbaigimas: (Mhttp://marykathryn.wordpress.com/an

Marija rašė...

Dėkoju visoms už komentarus.

Šiaip, ne, kitų pyragėlių apsisprendžiau nesiuvinėti. Pas sesę labai mažai vietos, o ir aš pati apsikrovus tiek, kad papildomos pagalvėlės sukeltų galvos skausmą kur jas dėti. Be to, kadangi ant siūlų etiketės parašyta, kad jie gali paleisti spalvą skalbiant, nemanau, kad rizikuosiu dėti kur nors ne po stiklu. Juolab, kad remontų ir dulkių dar bus bus ir bus, tuo pat metu gyvenant tuose pačiuose namuose.
Ir darbų nebaigtų dar kol kas šiek tiek per daug.

Dovilė rašė...

smagūs šie pyragėliai, o pritaikymą galima įvairiausią atrasti :)

belinda rašė...

Beautiful!I would like it to sew, a sample would be needed yet :(
No have chart.