2008 m. rugpjūčio 9 d., šeštadienis

Komiksai

Vienas iš mano įpročių - kasdien peržiūrėti komiksus tinklalapyje comics.com . Turiu keletą mėgstamiausių, ir šiaip, kurių siužetas man įdomus. Būna, kad keletas iš sąrašo iškrenta, sugrįžta, bet galų gale sugebėjau sumažinti iki minimumo :)
Iš paskutiniųjų peržiūrėtų labiausiai patiko šis:
Paimta iš čia: Buckets

Na ką, toliau prie darbo, gal pagaliau jį pabaigsiu...

Ai, ir dar, perskaičiau įrašą viename tinklaraštyje apie pinigų leidimą visokiems dalykėliams, kurių jau pakankamai prikaupta, tačiau vistiek neįmanoma praeiti pro šalį.
Štai tas straipsnis:
http://www.thesimpledollar.com/2008/08/05/my-material-weakness-and-my-battle-to-overcome-it/
Kalbama apie knygas. O aš turiu vis didėjantį poreikį pirkti žaliavas visokių rūšių rankdarbiams. Kuriems kaip tik nelabai turiu laiko. Bet siūlų, medžiagų, įrankių, popierių, karoliukų ir t.t. krūva vis didėja didėja, didėja. Bet negaliu sau prisižadėti - va, dabar metus nieko nepirksiu. Galvoje sukasi visokios idėjos, ir ateina krūva siuntinių (arba laukia pašte, bet beveik nekeliu kojos iš namų, dėl to prakeikto mažyčio darbelio), bet idėjas pakeičia kitos, ir lieka tik didėjanti krūvelė pradėtų ir numestų rankdarbių.
Pradėtas darbas turi vieną privalumą - jį galima pabaigti.
Turiu vieną paveiksliuką, kuriam beliko tik prisiūti sagas. Nuskenuoti negaliu - aparatūra užimta. Bet kitą savaitę nešiu jį rėminti. Pagaliau bus dar vienas baigtas darbelis...

2 komentarai:

Irma rašė...

"Ai, ir dar, perskaičiau įrašą viename tinklaraštyje apie pinigų leidimą visokiems dalykėliams, kurių jau pakankamai prikaupta, tačiau vistiek neįmanoma praeiti pro šalį."
LOL!!! sioj kategorijoj tinka scrapbooking apsiprekinimas- pakankamai, perdaug, daugiau nereik bet nesusivaldomai dar vis ko "prireikia".

zirzyle rašė...

o man labai gaila, kad nuorodos neveikia. Marija, galima rašant tekstą http "pririšt" prie žodžio/frazės/sakinio. Ranšant pranešimą, šalia Baltic ir pan... ;))